Projecten

Bij Ambiance Zonwering Nijmegen zetten we ons in om alles en iedereen binnen een gebouw een perfecte licht- en warmteregeling tegaranderen.Een dankbare taak, want als het binnen te warm is, hebben de concentratie en de productiviteit daaronder te lijden.
Lichtregeling en warmtebeheersing is bij Ambiance Zonwering Nijmegen uitgegroeid tot een uniek specialisme met een indrukwekkende staat van dienst.

In de ruim 30 jaar van ons bestaan hebben we een groot aantal opvallende projecten gerealiseerd.


Steeds heeft daarbij de vraag voorop gestaan:
Hoe kunnen we functionaliteit en gebruiksgemak zo groot mogelijk maken én hoe kan het systeem het best in de architectuur van het gebouw geïntegreerd worden?
Met het ontwerpen en ontwikkelen, alsmede het produceren van duurzame licht- en warmteregelingssystemen en het realiseren van een groot aantal uiteenlopende projecten, hebben we een schat aan ervaring en know-how opgebouwd. Die vindt u terug in heel ons pakket:

  • Buitenjaloezieën
  • Glasvezelschermen (screens)
  • Uitvalschermen
  • Markisoletten
  • Verduisteringen
  • Afsluitingen
  • Binnenzonwering

Nieuwbouw of bestaand: geen twee gebouwen zijn hetzelfde. Er zijn verschillen in grootte, ontwerp, kleur, materialen, details, noord-zuid ligging, etc. Daar moet elke keer opnieuw bij het kiezen van een licht- en warmteregelingssysteem rekening mee gehouden worden. Voor Ambiance Zonwering Nijmegen is dat geen probleem. Sterker nog, dat is juist onze kracht. Maatwerk in elk ontwerp en detailoplossingen buiten de standaard om zijn per slot van rekening twee van onze sterke kanten.

Kwaliteit in ideeën en adviezen, maar ook kwaliteit in het product zelf. Alle Ambiance Zonwering Nijmegen licht- en warmteregelingssystemen zijn gemaakt van duurzame materialen. En omdat we de meeste producten zelf in onze eigen fabriek maken, weten we ook altijd zeker dat ze van de hoogste kwaliteit zijn. Dankzij onze eigen productiefaciliteiten kunnen we snel en binnen een strakke planning werken en kunnen we makkelijk inspelen op constructie en esthetische eisen.

Het installeren van onze licht- en warmteregelingssystemen houden we in eigen hand.
Ons vakbekwame team staat klaar om de systemen snel en perfect te monteren.
Zij zorgen daarnaast ook voor de bekabelingsplannen en het inregelen van de systemen.
Uiteraard heeft u te maken met een VCA* gecertificeerd bedrijf.
Een solide garantie voor betrouwbaar en secuur werk.

Van begin tot eind pakken we de zaken aan met een onderhouds- en serviceconcept, dat tegelijkertijd eigentijds en tijdloos is.
Eigentijds, omdat we met onze uitgangspunten meer dan voldoen aan de hoge eisen van vandaag.
Tijdloos, omdat onze zorg voor een perfect functionerende installatie niet stopt na de levering.
Bij elke uitgevoerde opdracht geven we een waterdichte garantie op product en installatie.
We lichten uitvoerig voor over het onderhoud, bijvoorbeeld over wat de beste schoonmaak- en schoonhoudmanier is.
Het is ook mogelijk om met ons een onderhoudscontract af te sluiten.
Dan zorgen wij ervoor dat het licht- en warmteregelingssysteem steeds in perfecte staat blijft.