Over ons

U streeft naar een comfortabel binnenklimaat

Aan binnenklimaat en daarmee gepaarde arbeidsomstandigheden worden steeds hogere eisen gesteld. Natuurlijk licht blijft uiterst belangrijk.
Men wenst ook zoveel mogelijk naar buiten te kunnen kijken. De zon geheel weren en een airco aanzetten is dus geen leefbare oplossing.

Wij denken met u mee

Zonlicht en zonnewarmte kunnen worden gereguleerd. Wij willen graag met u meedenken over hoe een teveel aan zonlicht en warmte bewerkt kan worden om een zo comfortabel mogelijk binnenklimaat te creëren. 
Ambiance Zonwering Nijmegen is uw expert voor advies, ontwerp, productie en montage van alle soorten zonweringssystemen.

De juiste oplossing, in samenwerking en overleg

Door middel van intensief overleg met architect, aannemer, gebouwbeheerder of facility-manager zal de meest geschikte oplossing worden gevonden. Wij houden rekening met vormgeving, streven naar doelmatigheid en duurzaamheid van het ontwerp en nemen uiteraard het beschikbare budget in acht. Persoonlijke benadering en directe contacten staan bij ons voorop.

Een solide ervaring

Ambiance Zonwering Nijmegen is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen op het gebied van buiten-
en binnenzonwering, (zware) rolluiken en rolhekken, reparaties, onderhoud en renovaties.
Wij hebben in ons 25 jarig bestaan een solide ervaring opgedaan en de juiste expertise ontwikkeld.

Kwaliteit van product en service

Ontwerp, fabricage en montage voeren wij in eigen beheer uit. Het bedrijf beschikt over een eigen assemblage-werkplaats. Kom naar onze uitgebreide showroom voor leuke ideeën en een vrijblijvend advies. 
Onze servicedienst zorgt er tenslotte voor dat door vakkundig onderhoud een goede werking tot in lengte van jaren is verzekerd.

Ambiance Zonwering Nijmegen is uiteraard VCA gecertificeerd.