Woonhuis te Malden

Opdrachtgever: Particulier
De naam Outdoor Living is een bewuste keuze: deze aluminium constructie creëert een comfortable buitenruimte waar het vanaf de eerste lentedagen tot laat in het najaar aangenaam vertoeven is.
Hiervoor zorgt een dak waarvan de 160° oriënteerbare lamellen de behoefte aan warmte, ventilatie en bescherming perfect kunnen afstellen op alle weersomstandigheden. 

Een waterdichte bescherming
In gesloten toestand biedt het dak een waterdichte bescherming tegen regen. De onzichtbaar ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering.

Zonregulerend: meer dan zonwerend
Met een simpele druk op de afstandsbediening kantelen de lamellen en zorgen zij voor een optimale zoninval, schaduw en ventilatie. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgerust met gratis airco.

Windresistente ZIP screens
Als extra bescherming is deze B-200 Outdoor Living aan 1-zijde uitgerust met een windresistente ZIP screen. Deze windklasse 3 screens weerstaan windsnelheden tot 6 Beaufort en worden apart draadloos aangestuurd.

2 standaard kleuren
De B-200 Outdoor Living wordt standaard geleverd in twee kleuren: RAL 7016 antracietgrijs structuur en Brustor wit structuur. Bovendien kan het frame en het lamellendak in een afzonderlijke kleur geleverd worden.
Meer dan 200 andere RAL kleuren vormen een waardig alternatief.

Eenvoudig te bedienen
Tenslotte kan je het lamellendak, de screens, de verlichting en de elektrische verwarming eenvoudig bedienen met een afstandsbediening.